Mi a zajszünet?

Egész nap „zajban” élünk. Egyfolytában új ingerek érnek minket. Sok emberrel kommunikálunk, számos helyzetben kell helyt állnunk és rengetegen akarják a figyelmünket, mi pedig úgy érezhetjük, nem tudunk kikapcsolni ebből a szüntelen pörgésből.

A Zajszünet naplók ahhoz adnak keretrendszert, hogy mindig megtaláld a fókuszt. A naplókat úgy alkotjuk meg, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek a napirendedhez és legyenek segítségedre a prioritásaid megtartásában, mindezt a mindfulness elemeivel kombinálva.

Az első zajszünet napló

Március eleje óta lehetőséget kaptunk arra, hogy a világgal együtt mi is lelassítsunk egy kicsit. Az első Zajszünet naplót úgy hoztuk létre, hogy ebben az otthoni létformában a legjobb támaszt nyújtsák számodra, legyen szó a szokásaid átalakításáról vagy az apró örömök megtalálásáról. A bizonytalanság és a bezártság mindenkinek stresszes lehet, különösen a szorongó természetűeknek, ezért a tervezőben kiemelt figyelmet szenteltünk a hangulatodnak és a minőségi időtöltésed ösztönzésének.

A naplót 3 hétre, 21 napra terveztük - ennyi idő kell ahhoz, hogy új szokást tudj kialakítani. Ha velünk tartasz, te is rá fogsz csodálkozni, mennyi változás történhet ilyen rövid idő alatt, még a szobádban ülve is. Megtanulod majd tudatosabban eltölteni az idődet és a lényegre koncentrálni.

Digitálisan kitölthető napló

Ha nem áll módodban kinyomtatni a naplót, könnyedén szerkesztheted a pdf-et Microsoft Edge vagy szimplán az Adobe Acrobat Reader szoftver segítségével!
A letöltéshez támogass minket egy megosztással! :)

Napló kinyomtatása

Ha van rá lehetőséged, nyomtasd ki a naplót és hajtsd össze egy A5-ös füzetté! Nyomtatási segédlet: Nyomtatás előtt állítsd be a kétoldalas nyomtatást, és a rövidebb oldal menti tükrözést.
A letöltéshez támogass minket egy megosztással! :)

Kövess minket a facebookon!